Kontor, Götaverksgatan 2, Lindholmen, Göteborg

  • 344 m²
  • Enligt överenskommelse

Fantastiska fönsterpartier med industricharm och en väldisponerad kontorsyta med en mix av rum och öppna ytor. Centralt läge på Lindholmen.


Lokaltyp Kontor
Total yta 344 m²
Adress Götaverksgatan 2
Område Lindholmen
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 7
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41948019

Beskrivning

Yt-effektivt kontor högst upp i denna vackra industrifastigheten på Lindholmen. Lokalen har en ljus öppen del för arbetsplatser/ gemensamhetsytor samt flera rum i olika storlekar för möten och koncentrerat arbete. Här blir man granne med företag så som AKQA, Volvo, ESAB, CEVT som alla bidrar till den innovativa miljön i området. Övriga verksamheter som finns i området är bland andra Geely, Lynk & Co, Ericsson, Chalmers & RISE

Omgivning

Omgivningen präglas av ett expansivt innovationsområde och kunskapskluster där närhet till vackra gångstråk, via Lindholmsallén och jäms med Älven är ett signum. Lindholmen är inte för intet klassificerat som ett av Göteborgs främsta kontorsområden. Inom en snar framtid kommer det även en ny park och gröna stråk längs med Götaverksgatan.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss – hållplats Regnbågsgatan, avstånd ca 50 m från entrén. Gratisfärjor till och från Lindholmspiren till de allra mest centrala delarna av Göteborg. Samt nära påfart till E45, E6 samt E20 via Lindholmsmotet.

Parkering

Finns möjlighet att hyra P-plats i fastigheten samt möjlighet till el-laddning.

Service

I närområdet finns flertalet trevliga och prisbelönta restauranger och caféer, i takt med att området är i kraftig expansion så tillkommer hela tiden nya spännande aktörer. Här finns även goda träningsmöjligheter bl.a i fastigheten genom Nordic Wellnes. På ca 1km gångavstånd erbjuder området också ett köpcentrum som rymmer, Ica, Coop, Steinbrenner & Nyberg, Apotek, Bank, Systembolaget mf.


Karta