Kontor, Franzéngatan 37, Kungsholmen, Stockholm

  • 147 m²

Nyrenoverad kontorslokal i toppskick intill Hornsbergs strand på västra Kungsholmen


Lokaltyp Kontor
Total yta 147 m²
Adress Franzéngatan 37
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41967421

Beskrivning

Om lokalen  

Välkommen till kvarteret Fägnaden och Franzéngatan 37. Här kan vi erbjuda en helt nyrenoverad kontorslokal om totalt ca 147 kvm i ett väldigt trevligt läge intill Hornsbergs strand på västra Kungsholmen, egen entré från gatuplan.

Fastigheten som stod färdig 2010 är i fint skick och denna lokal har nu genomgått en omfattande renovering och är redo för att välkomna ny hyresgäst.

Generösa och ljusa kontorsytor och ett modernt och rymligt välutrustat kök kombineras med mötesrum i glaspartier samt mindre samtalsrum. Här finns även 2 fräscha wc-utrymmen varav den ena med dusch i glasväggar. Välkomnande entré med smakfullt klinkergolv, möter en snygg modern textilmatta som ger en inbjudande och trivsam känsla med en god akustik. Genomgående vitmålade väggar och stora fönsterpartierna skapar en ljus och rymlig känsla i hela lokalen.

God allmänbelysning och el-uttag anpassat för kontorsverksamhet. Lokalen är ansluten till öppet fibetnät för bredbandstjänster, hyresgästen tecknar eget abonnemang med önskad leverantör. 

I fastigheten finns tillgång till parkeringsgarage, avtal för parkering tecknas separat. 

Till denna lokal söker vi ny hyresgäst som bedriver momspliktig kontorsverksamhet, god möjlighet till showroom då det finns stora skyltfönster. Ej kiosk, café, vård/behandling då detta redan finns i området. 

Se Einar Mattssons hemsida för mer info om detta objekt; https://www.einarmattsson.se/hyr-av-oss/Franzengatan-37/

Område

Fastigheten är belägen i trevliga Hornsberg på Kungsholmen, innanför tull med närhet till city men i ett lugnt område med grönområden, mälaren och promenadstråk i direkt anslutning till lokalen. 

I området finns ett brett serviceutbud av populära lunchrestauranger, caféer, butiker och gym. Inom några minuters promenadavstånd nås blandannat ICA Maxi, Systembolaget, Espresso House, Sats, Nordic Wellnes och Ballbreaker.

För bilburen finns smidig anslutning till påfart Essingeleden med E4 och E20 som tar er vidare både söder -och norrut. 

Hornsberg har varit ett expansivt område i många år och fortsätter att växa och utvecklas, här produceras och planeras för mer bostäder och kommersiella verksamheter vilket gör att det kommer bli än mer attraktivt med kontorsverksamhet i området. 

Kommunikationer

Promenadavstånd till tunnelbanestation Stadshagen (blå linje), Kristineberg (grön linje) och Thorildsplan (grön linje). Busshållsplats direkt utanför lokalen med buss nr 65 som trafikeras från Skeppsholmen till Fredhäll via Centralstationen.  

Drift av lokalen

Lokalen betjänas av mekanisk till -och frånluftsventilation. Fiberanslutning till öppet nätverk är draget till lokalen. Hyresgästen tecknar eget abonnemang för el, bredband och försäkring. Uppvärmning av lokalen och vattenförbrukning ingår i hyran.

Hyra

Hyresnivå om ca 3 000 kr/kvm/år. Fastighetsskatt om ca 627 kr/kvm/år.
Ingen överlåtelseavgift, tillträde enligt överenskommelse.

Väl mött!


Karta