Kontor, Deltavägen 6, Backaplan, Göteborg

  • 900–1 900 m²
  • 75 000 - 285 000 kr/mån

Lokal med stora möjligheter!


Lokaltyp Kontor
Total yta 900–1 900 m²
Adress Deltavägen 6
Område Backaplan
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Våning 3
Objektsnummer 41947807
Områdeshyra 75 000 - 285 000 kr/mån
1 000 - 1 800 kr/m²/år

Beskrivning

Är ni det stora företaget som söker lokal med många möjligheter?Nu kan vi erbjuda kontorslokaler i två plan på Backaplan, SIBA-huset , endast 10 min från city.

Plan 2: ca 1000 kvm

Plan 3: ca 900 kvm

Det finns möjlighet att hyra båda planen eller delar av planen.Backaplan är ett område med shopping, matbutiker och närhet till kollektivtrafik men även närhet att ta sig ut på Lundbyleden. Ni finner gott om parkeringsplatser, möjlighet till egen terass på taket, förmånlig hyra och att få vara med och påverka planlösningen.

Låter detta som en lokal för ditt företag. Kontakta oss på CBRE så berättar vi mer!

Omgivning

Med bara 10 min med bil från City och bra infrastruktur kring området är det lätt att ta sig till Backaplan. Med det stora utbudet av shopping, restauranger och matbutiker så finns allt i närheten av kontoret. Backaplan ska utvecklas från handelsplats med stora asfalterade ytor till en tätbebyggd, grön och levande stadsmiljö. Området är en viktig pusselbit i att knyta ihop staden över älven. Med en blandning av bostäder, service, kontor och cityhandel blir Backaplan Hisingens Centrum. Hjalmar Brantingsplatsen utvecklas som knutpunkt och blir även en inbjudande mötesplats. Omvandlingen pågår och området kommer att utvecklas etappvis under de närmaste 20 åren. SIBA-huset ingår i den delen som berörs relativt sent i den pågående processen. Se bild

Kommunikationer

Några hundra meter till Hjalmar Brantingsplatsen där det finns tillgång till ett stort antal busslinjer och spårvagnslinjer. Till Nils Ericsonsplatsen är det bara 2 hållplatser. Det finns också bra med cykel- och gångbanor i området.

Planlösning

Plan 2 består mestadels av en öppen planlösning och plan 3 är mer traditionell med större kontorsrum. Möjlighet att påverka planlösningen finns dock.

Parkering

Väl tilltaget med parkeringsplatser i direkt anslutning till kontoret.

Service

Gott om shopping, restauranger och mataffärer i området


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen