Lagerlokal, Cindersgatan 13, Södra, Helsingborg

  • 700 m²

Flexibel industrilokal om 700 kvm i södra Helsingborg! LagerlokaI med kontorsdel i södra Helsingborg nära Helsingborgs hamn. Lagerdel med markport.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 700 m²
Adress Cindersgatan 13
Område Södra
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41947010

Beskrivning

Flexibel industrilokal om 700 kvm i södra Helsingborg!

Inhägnad industrilokal med markport  

LagerlokaI med kontorsdel i södra Helsingborg nära Helsingborgs hamn. Lagerdel med markport, generös takhöjd och entresol.  Omklädningsrum i anslutning med duschar. I kontorsdelen finns kontorsrum i varierande storlek samt pentry med matplats. Goda parkeringsmöjligheter utanför lokalen. 

Möjlighet finns att anpassa lokalen efter er verksamhets behov. 

Välkommen att kontakta oss för visning!

Omgivning

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Kommunikationer

Att ta sig till Cindersgatan med bil är smidigt då påfarten till Malmöleden/E4 endast ligger 300 meter bort. Det finns ett antal busshållplatser för kollektivtrafiken i nära anslutning till fastigheten. För att smidigast ta bussen tar du dig till hållplatsen som heter Öresundskraft på Gasmästaregatan och åker stadsbuss nr 22 mot centrum. På bara 5 minuter är du då med buss i Helsingborgs centrum som ger dig bra utgångspunkt att resa vidare med tåg, båt eller regionsbussar i väderstreckets alla riktningar. Väljer du istället hållplatsen Gåsebäck ca 450 meter bort finns även busslinje nr 1 och 2 med upp till 20 avgångar i timmen. Att cykla in till centrum tar ca 5 minuter på bra 1,5 kilometer godo cykelvägar.

Service

Med närhet till campus, bensinstation, restaurang, gym och PostNords företagscenter finns fastigheten Persien 14 på Cindersgatan strax söder om centrala Helsingborg. Både på den egna fastigheten och på gatan utanför finns goda parkeringsmöjligheter. 800 meter bort i riktning mot centrum ligger hotellet Good Morning, väljer man att få ytterligare 100 meter finns Radisson Blu Metropol Hotel. Ett stenkast bort från Cindersgatan finns även gymmet Träningsakademin eller Nordic Wellnes som gör det lätt att träna på lunchen om det önskas. På Gåsebäck och Planteringen finns ett par gatukök som serverar enklare lunch och en kort promenad bort finns Bosphorus restaurang som serverar turkisk mat samt kvarterskrogen Tigirs. På andra sidan gatan ligger Rönnowska skolan.


Karta

Bilder på lokalen