Kontor, Bergsgatan 36, Södervärn Möllevången, Malmö

  • 157 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 19 625 - 30 092 kr/mån

Kontor med utsikt över hustaken på Möllan! Letar du efter det perfekta kontoret med en unik utsikt över Möllans taklandskap? Denna fantastiska kontorslokal på Bergsgatan 36, belägen högst upp på våning 6, erbjuder en inspirerande arbetsmiljö med en panoramavy över staden. Den rymliga layouten med åtta rum erbjuder gott om plats för att skapa olika arbetsområden, konferensrum eller teamrum. Det stora förrådet möjliggör enkel förvaring av dokument och utrustning, medan pentryt är perfekt för pa...


Lokaltyp Kontor
Total yta 157 m²
Adress Bergsgatan 36
Område Södervärn Möllevången
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41947090
Områdeshyra 19 625 - 30 092 kr/mån
1 500 - 2 300 kr/m²/år

Beskrivning

Kontor med utsikt över hustaken på Möllan!
Letar du efter det perfekta kontoret med en unik utsikt över Möllans taklandskap? Denna fantastiska kontorslokal på Bergsgatan 36, belägen högst upp på våning 6, erbjuder en inspirerande arbetsmiljö med en panoramavy över staden.

Den rymliga layouten med åtta rum erbjuder gott om plats för att skapa olika arbetsområden, konferensrum eller teamrum. Det stora förrådet möjliggör enkel förvaring av dokument och utrustning, medan pentryt är perfekt för pauser och luncher. Ta nästa steg och utforska möjligheterna i denna dynamiska stadsdel.

Hyra: Från 24 000 kr/mån exkl. moms, exklusive drift och fastighetsskatt.

Kontakta oss idag för att boka en visning och ta reda på mer om hur denna lokal kan bli ditt företags nya hem!

Fastighet & kvarteret
Fastigheten från 1972 består av låg och höghus som ligger längs Bergsgatan. BIandfastigheten ligger strategiskt mellan Möllevången och Södervärn. Här trivs en mångfald av hyresgäster, inklusive gym, restauranger, apotek och tandläkare.

Södra Innerstaden är en livfull stadsdel med kända områden som Möllevången (Möllan), Sofielund, Södervärn och Sorgenfri. Den relativt unga befolkningen ger stadsdelen en pulserande atmosfär. Här finns ett överflöd av kaféer, restauranger och mötesplatser. Dessutom är koncentrationen av teatrar, utställningslokaler och film hög.

Övrigt
Yta lokal: 157
Fastighetstyp: Blandfastighet
Område: Södra Innerstaden, Möllevången
Avstånd Citytunnelns station Triangeln: 800 meter
Byggnadsår: 1971
Parkering: Hyrplatser i garage
Hiss: Finns
Tillträde: Enligt överenskommelse
Hyra: Från 24 000 kr/mån exkl. moms, exklusive drift och fastighetsskatt.

Kommunikation
Södervärns busstation ligger runt hörnan och erbjuder omfattande förbindelser till hela regionen, vilket gör det enkelt att resa dit du behöver. Triangelns station i Citytunneln är bara ett stenkast bort från Möllevångstorget, vilket ger snabb tillgång till tåg och andra transportmedel. För de som föredrar att köra finns parkering tillgänglig för uthyrning direkt i fastigheten, vilket ger extra komfort och säkerhet.

Parkering

Ja


Karta

Bilder på lokalen