Kontor, August Barks G. 23 B, Högsbo/Sisjön, Göteborg

  • 360 m²
  • 2023-11-01

Rumsindelat kontor på översta våningsplanet - granne med populära köpcentrat 421!


Lokaltyp Kontor
Total yta 360 m²
Adress August Barks G. 23 B
Område Högsbo/Sisjön
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1968
Hiss Ja
Våning 3
Tillträde 2023-11-01
Objektsnummer 41951543

Beskrivning

Välkomna till ett bra disponerat kontor som idag erbjuder rum i varierande storlekar. I mittkärnan av lokalen finns pentry, förråd och kapprum samt tre toaletter varav en med dusch.

Vill ni ha delar av kontoret mer öppet? Då anpassar vi lokalen efter era önskemål och behov.

Ett fritt och härligt läge med många fönster och ypperligt bra skyltläge vid Högsbos mest välbesökta rondell. Här får ni utmärkt exponering av ert varumärke!

Med köpcentrat 421 som närmsta granne får ni lättare ihop vardagspusslet. I direkt närhet finns även friskvårdsalternativ med bland annat gym och populära lunchrestauranger.

Välkommen till Högsbo och välkommen till er nya lokal. Kontakta oss nu för att boka din visning!

Omgivning

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

I direkt anslutning till Högsbo, på andra sidan av Söderleden finns även det välkända handels- och industriområdet Sisjön.

Tidigare fungerade Högsbo främst som industri- och verksamhetsområde, karaktären på området har dock genomgått förändringsarbeten under de senaste årtiondena.

Storslagna planer finns för stadsdelen och utvecklingen fortsätter nu ytterligare. I och med anläggandet av kommande bostadsprojekt Södra Änggården, ingår området i ett av de större stads- och utvecklingsprojekten i Göteborg.
Avsikten är att skapa en grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen, en blandstad med upp till 7000 bostäder, arbetsplatser samt all tänkbar service. Bostadsområdet som kommer att växa fram planeras vara helt färdigställt under år 2025, första etappen planeras vara inflyttningsklar under 2021.

På behagligt avstånd från Högsbo finns stora knutpunkter för kollektivtrafik - västerut finns Frölunda Torg, norrut finns Järntorget/Linnéplatsen och österut Mölndals Centrum.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats utanför huset. Fler busslinjer stannar i närområdet.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Service

Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.

År 2006 fick även Högsbo ett eget köpcentrum 421, där besökare bland annat hittar välkända aktörer såsom ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport och många fler.

Övrigt

Fastigheten består av kontorlokaler samt lager-och industrilokaler.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen