Kontor, Anderstorpsvägen 20, Huvudsta, Solna

  • 687–3 026 m²
  • Enligt överenskommelse

Fräscha kontor i byggnad med ett utmärkt skyltläge i ett kommunikationsnära område!


Lokaltyp Kontor
Total yta 687–3 026 m²
Adress Anderstorpsvägen 20
Område Huvudsta
Publicerad 2021-05-28
Kommun Solna kommun
Byggår 1976
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41946627

Beskrivning

De fräscha och ljusa ytorna i lokalerna skapar en trevlig arbetsmiljö. Här har ni som hyresgäst möjlighet att påverka utformningen av era kontorsytor. Om ni önskar ett öppet och aktivitetsbaserat kontor eller om ni vill ha enskilda kontor med trevliga gemensamma ytor så är det möjligt att skapa det här.

Det finns hissar som betjänar alla våningsplan och högst upp finns en takterrass, ett perfekt ställe att njuta av sin lunch eller ta en kaffe med kollegorna.

Omgivning

Den här lokalen ligger mitt i Huvudsta i Solna.

Här blandas bostäder med kontorsbyggnader samt grönområden med historiska byggnader.

Tvärs över gatan ligger Huvudsta Centrum, ett nyligen renoverat tvåplanscentrum med inomhustorg som erbjuder restauranger, café, apotek, ca 20 butiker, gym, bankomat och post. På några minuter kommer du ned till Mälaren och det populära promenadstråket. Där finner du även Huvudsta gård och Huvudsta gamla slotts trevligt miljöer. Vid Pampas Marina kan du äta en trevlig lunch.

Kommunikationer

Till denna fastighet åker du enkelt med tunnelbanans blå linje till Huvudsta Station. Därifrån är det en promenad om ca 5 minuter. Det går även bra att ta buss från Solna Centrum som stannar precis utanför fastigheten.

Med bil är det cirka 5 minuter till Solna centrum. Till Stockholms city cirka 10 minuter med bil och Arlanda samt Bromma flygplats är det 30 respektive 10 minuter avstånd.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen