Kontor, Östra Hamngatan 52, Fredstan, Göteborg

  • 883 m²
  • 20220401


Lokaltyp Kontor
Total yta 883 m²
Adress Östra Hamngatan 52
Område Fredstan
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1939
Renoveringsår 1996
Tillträde 20220401
Objektsnummer 41931970

Beskrivning

I ett av Göteborgs mest attraktiva lägen med egen terrass. Härifrån har man vidsträckt utsikt åt alla fyra väderstreck. Läget kan inte vara bättre. Entrén har gott om plats för både reception och lounge. I huvudsak öppen kontorslokal med flera mötesrum och samtalsrum.  Mitt i city med restauranger och handel runt hörnet och nära till centralstationen. 

Kommunikationer

Den närmaste hållplatsen är Kungsportsplatsen där flertalet av buss- och spårvagnslinjer passerar. Fastigheten ligger dessutom nära Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik . Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ -stationer med cyklar att hyra.

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller P-hus City. • Parkeringshuset i Nordstan • P-hus City på Östra Larmgatan 3-7 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator. Både Nordstans och P-Hus City erbjuder möjligheter till elbilsladdning.

Service

Fastighet belägen mitt i City i stadsdelen Fredstan. Området har en internationell karaktär med butiker, hotell, restauranger och caféer några trappor ner från kontoret och kommunikationerna är utmärkta. Precis vid fastigheten ligger de stora köpstråken Kungsgatan och Fredsgatan och inte avlägset ifrån fastigheten finns även Brunnsparken, Nordstan och Centralstationen.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen