Butikslokal, Östergatan 22, Centrum, Malmö

  • 296 m²

Ledig butikslokal nära Malmö Central. Bra tillgänglighet med ingång direkt från markplan. För leveranser finns lastbrygga på baksidan av fastigheten.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 296 m²
Adress Östergatan 22
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1970
Objektsnummer 41946774
Bifogade filer

Beskrivning

Stora fönsterpartier, utmärkta för produktexponering, mot en vägtrafikerad gata med bra flöde av förbipasserande, både på cykel och till fots.

 Bra tillgänglighet med ingång direkt från markplan. För leveranser finns lastbrygga på baksidan av fastigheten. 

Från Malmö C promenerar man till fastigheten på ca 5 minuter. Bussförbindelse direkt i anslutning till fastigheten.

Kundparkering på gatan eller i närliggande garage.

Omgivning

Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans.

Kommunikationer

Här finns ett brett utbud av kommunikationer med busshållplatser precis utanför fastigheten. Härifrån går både regionbussar och stadsbussar. Det är endast ett par minuters promenad till centralstationen där du enkelt kan ta dig vidare med tåg mot bland annat Lund, Köpenhamn, Helsingborg, Göteborg. I anslutning till fastigheten ligger p-huset Petri med goda parkeringsmöjligheter.

Service

Erik Menved ligger i Stadsdelen Caroli, mitt i pulserande city i Malmö, och har samma avstånd från Malmö C som gågatan och en av stadens huvudleder precis intill. Kanske rentav Malmös Montmartre? Caroli har fått en uppfräschning med shopping, restauranger och utemiljöer som är inbjudande för både lunch- och kvällshäng. Med konstmuseum, ett eget charmigt patisserie och kulturella utställningar känns området nästan som Malmös Montmartre.

Skyltläge

Ja


Karta

Bilder på lokalen