Kontor, Östra Madenvägen 6, Sundbyberg

  • 5 700 m²
  • Enligt ök


Lokaltyp Kontor
Total yta 5 700 m²
Adress Östra Madenvägen 6
Kommun Sundbybergs kommun
Byggår 2002
Hiss Ja
Tillträde Enligt ök
Objektsnummer 41904633

Beskrivning

Hela huset blir ert kontor

Ett kontor med stor potential att skapa något helt eget. Här sitter ni i ett helt eget hus och det finns oändliga möjligheter att skapa en plats för inspiration, möten och kreativitet. Fastigheten ligger i ett expansivt område, där den nya stadsdelen Umami Park just nu färdigställs på andra sidan gatan. Det finns gott om restauranger och naturområden. Närheten till e4/e20, Arlanda och Bromma gör läget oslagbart för resande medarbetare eller besökare och här finns gott om parkeringsplatser. Hela lokalen har utrymme för cirka 300 arbetsplatser fördelat på fyra våningsplan. Ta chansen att skapa en unik plats med lokaler för dig och dina medarbetare!
Läget är också naturskönt med närhet till stora grönområden, löparspår och utegym.

Omgivning

Sundbypark har ett naturskönt läge med närhet till stora grönområden, motionsspår längs med sjöarna och rekreation. Våra kontor i Sundbypark ligger intill en park med en vacker damm på ena sidan. Härifrån är det också nära till Ursviks naturreservat och motionscentral med löp- och skidspår. I anslutning till spåren finns en motionsgård med omklädningsrum, bastu och café.

Kommunikationer

Garage och cykelparkering i huset plus parkering utanför.

Till Hallonbergen tar man sig enkelt med tunnelbana, buss, bil eller cykel. Hallonbergen är strategiskt synligt från E18 med påfart precis utanför närområdet. En kort resa bort ligger Sundbybergs station och Kista centrum där resealternativen är bland de bästa i Stockholms län.

Service

I området Umami Park finns butiker, restauranger, service och hotell. Ät en lunch på populära Oh Poké i Umami Park där Iveel sushi och Bastard burgers snart öppnar. Någon minuts promenad bort ligger även Hallonbergen Centrum med shopping, service och matställen och en kort cykeltur tar dig till Mall of Scandinavia och Bromma Blocks. Runt hörnet från fastigheten ligger Stora Coop och Systembolaget. Endast 200 meter från Sundbypark och fastigheten ligger Hallonbergen centrum med ett utbud av kommunikationer, restauranger, butiker, gym och annan service. Lite längre bort ligger Sundbybergs centrum med tillgång till hundratalet butiker och all tänkbar service.

Övrigt

Cykelrum
Dusch
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Serverrum
Telefonbås
Terrass

Miljöbyggnad
Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen