Kontor, Östra Larmgatan 16, Centrum, Göteborg

  • 501–764 m²
  • 83 500 - 222 833 kr/mån

Ett fantastiskt kontor på 501 kvm i absoluta centrum. Här finns härliga sällskapsytor och flera kontor i olika storlekar. Det finns möjlighet att bygga ihop två lokaler för en total yta om 764 kvm. Man möts av en härlig entré med tillhörande bar/reception när man gör entré i lokalen. Längre in finns telefonrum, kök/pentry och flera kontorsrum....


Lokaltyp Kontor
Total yta 501–764 m²
Adress Östra Larmgatan 16
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 2
Takhöjd 3
Objektsnummer 41976190
Områdeshyra 83 500 - 222 833 kr/mån
2 000 - 3 500 kr/m²/år

Beskrivning

Ett fantastiskt kontor på 501 kvm i absoluta centrum. Här finns härliga sällskapsytor och flera kontor i olika storlekar. Det finns möjlighet att bygga ihop två lokaler för en total yta om 764 kvm. Man möts av en härlig entré med tillhörande bar/reception när man gör entré i lokalen. Längre in finns telefonrum, kök/pentry och flera kontorsrum.

På Östra larmgatan 16 har man verkligen alla bekvämligheter som finns. Utanför porten finns gym, restauranger, caféer och mängder av butiker.

Med brunnsparken och Kungsportsplatsen ett stenkast bort går nästan alla spårvagnar och bussar förbi i närheten. Det går också utmärkt att cykla. Det finns ett parkeringsgarage i fastigheten jämte för medarbetare eller besökare som kommer med bil.

Omgivning

På Östra larmgatan 16 har man verkligen alla bekvämligheter som finns. Utanför porten finns gym, restauranger, caféer och mängder av butiker. Vill man sitta mitt i smeten så är det verkligen här man ska etablera sitt nya kontor.
Fastigheten ligger vägg i vägg med Ulf Wagners nya krog så lunchen är bara ett par meter bort.

Kommunikationer

Med Brunnsparken och Kungsportsplatsen ett stenkast bort går nästan alla spårvagnar och bussar förbi i närheten. Det går också utmärkt att cykla. Det finns även parkeringsgarage i närheten för de som inte vill parkera på gatan.

Parkering

Nej

Skyltläge

Nej


Karta

Bilder på lokalen