Kontor, Östra Hamngatan 52, Fredstan, Göteborg

  • 40 m²
  • 20220901


Lokaltyp Kontor
Total yta 40 m²
Adress Östra Hamngatan 52
Område Fredstan
Publicerad 2023-11-11
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1939
Renoveringsår 1996
Tillträde 20220901
Objektsnummer 41931968

Beskrivning

I Centrumhuset erbjuder vi nu en perfekt lokal för det lite mindre företaget. Planlösningen är smart och beroende på möblering och verksamhet fungerar lokalen för 1–4 personer. Lokalen består av ett stort kontorsrum och en hall som även kan användas som väntrum eller liknande. Här sitter du i ett ljust rum med två stora fönster med utsikt över Kungsportsplatsen med dess liv och rörelse. Kungsportsplatsen är en av Göteborgs största knutpunkter för kollektivtrafik. Även Flygbussarna stannar här. Centralstationen ligger på ca 5 min gångavstånd och hela stadens utbud av shopping, hotell, restauranger och caféer finns utanför dörren. Välkomna att boka en tid för visning!

Kommunikationer

Den närmaste hållplatsen är Kungsportsplatsen där flertalet av buss- och spårvagnslinjer passerar. Fastigheten ligger dessutom nära Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik . Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ -stationer med cyklar att hyra.

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller P-hus City. • Parkeringshuset i Nordstan • P-hus City på Östra Larmgatan 3-7 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator. Både Nordstans och P-Hus City erbjuder möjligheter till elbilsladdning.

Service

Fastighet belägen mitt i City i stadsdelen Fredstan. Området har en internationell karaktär med butiker, hotell, restauranger och caféer några trappor ner från kontoret och kommunikationerna är utmärkta. Precis vid fastigheten ligger de stora köpstråken Kungsgatan och Fredsgatan och inte avlägset ifrån fastigheten finns även Brunnsparken, Nordstan och Centralstationen.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen