Butikslokal, Öglegången 6, Västra Hamnen, Malmö

  • 84 m²

Mindre butiks- eller cafélokal på fint läge i Västra hamnen i närheten till Masttorget


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 84 m²
Adress Öglegången 6
Område Västra Hamnen
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41960793

Kommunikationer

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som under högtrafik avgår till och från Malmö Centralstation var femte minut. Väljer du istället cykel tar det cirka fem minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne och över bron till Kastrup eller Köpenhamn. I området finns både bilpool och hyrcykelsystem. Ni är vägg i vägg med det nya mobilitetshuset, som bland
annat erbjuder 238 p-platser,
elbilspool, elcykelpool,
cykelservice och leveransrum.

Planlösning

Här finner du en nyproducerad lokal på bästa läge mellan Masttorget och Stora Varvsgatan. Här söker vi en verksamhet som antingen kan erbjuda merservice till området tex butik, konditori, skomakare etc. Lokalen lämpar sig även fint för ett ett café eller konditori som kan erbjuda lättare fika eller mat som inte kräver imkanal.

Lokalen är genomgående vilket resulterar till mycket goda ljusinsläpp och har en öppen planlösning med pentrydel längst in i lokalen och en toalettgrupp i mitten av lokalen.

Är det här du öppnar din nästa butik eller café?
Ta en kontakt med martina@skandiafastigheter.se för mer information.

Service

Masttorget är Västra Hamnens livliga stadsdelstorg där du enkelt kan uträtta dina dagliga ärenden. Här hittar du bland annat apotek, ICA Maxi och systembolag. Det finns ett brett utbud av restauranger och kaféer för allt från den enkla snabblunchen till affärslunchen, många med ekologiska alternativ. Strandpromenaden ger en känsla av betydligt sydligare breddgrader. För den aktive finns det i området tillgång till gym, padelcenter, simhall och inspirerande löpmiljöer.


Karta

Bilder på lokalen