Kontor, Ö Hamng / Kungsg / Ö Larmg, Fredstan, Göteborg

  • 30 m²
  • 20240501


Lokaltyp Kontor
Total yta 30 m²
Adress Ö Hamng / Kungsg / Ö Larmg
Område Fredstan
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1939
Renoveringsår 1996
Tillträde 20240501
Objektsnummer 41976011

Beskrivning

Med Göteborgs bästa läge ligger detta kontor som passar perfekt till det mindre företaget på 1-2 personer. Lokalen är utrustad med pentry, wc och fräscha ytskikt. Bör upplevas på plats. Välkomna att boka tid för visning!

Kommunikationer

Den närmaste hållplatsen är Kungsportsplatsen där flertalet av buss- och spårvagnslinjer passerar. Fastigheten ligger dessutom nära Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik . Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ -stationer med cyklar att hyra.

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller P-hus City. • Parkeringshuset i Nordstan • P-hus City på Östra Larmgatan 3-7 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator. Både Nordstans och P-Hus City erbjuder möjligheter till elbilsladdning.

Service

Fastighet belägen mitt i City i stadsdelen Fredstan. Området har en internationell karaktär med butiker, hotell, restauranger och caféer några trappor ner från kontoret och kommunikationerna är utmärkta. Precis vid fastigheten ligger de stora köpstråken Kungsgatan och Fredsgatan och inte avlägset ifrån fastigheten finns även Brunnsparken, Nordstan och Centralstationen.


Karta

Bilder på lokalen