1. Hyra kontor. 1 ledig kontor i Husby (Kista) Läs mer

  Sortera på

  Är du på jakt efter lediga lokaler i Kista? Kista, som är beläget i norra Stockholm, är en av Sveriges största företagskvarter och teknikkluster. Här finns ett brett utbud av lokaler, allt från mindre kontorslokaler till större kommersiella ytor. Att hyra lokal i Kista kan vara en utmärkt lösning för både etablerade företag och start-ups.

  Överväganden vid hyra av lokal i Kista

  Det finns flera viktiga aspekter att tänka på när du ska hyra lokal i Kista. Först och främst bör du överväga lokalens läge. Kista är hem till många stora företag och universitet, vilket skapar en dynamisk och inspirerande miljö. Lokalens närhet till kollektivtrafik och andra serviceinrättningar kan också vara avgörande för ditt företags framgång.

  Typ av lediga lokaler i Kista

  En annan viktig aspekt att tänka på är vilken typ av lokal som passar bäst för ditt företag. I Kista finns allt från mindre kontorslokaler till stora industribyggnader. Det finns också möjlighet att hyra co-working spaces, vilket kan vara ett bra alternativ för mindre företag eller frilansare som söker en kreativ och social arbetsmiljö.

  Pris för att hyra lokal i Kista

  Priset för att hyra lokal i Kista kan variera beroende på flera faktorer, såsom lokalens storlek, läge och standard. Det kan vara en god idé att sätta upp en budget innan du börjar leta efter lediga lokaler, för att säkerställa att du hittar en lokal som passar ditt företags ekonomiska förutsättningar.

  Att hitta rätt lokal kan vara en utmaning, men med rätt verktyg och information kan det bli enklare. Använd sökfunktionen här på Lokalguiden.se för att hitta lediga lokaler i Kista som passar just dina behov. Lycka till med ditt lokalval!

 2. Din sökning gav få träffar

  Se våra tips nedanför för att förbättra ditt sökresultat.

  Här är några tips för hur du kan förbättra ditt sökresultat

Missa ingenting

Med vår bevakning gör vi jobbet åt dig

Bevaka sökning