Bostad, Radiusbacken 49, Stockholm

  • 39 m²
  • Enligt överenskommelse

JURIDISK PERSON ACCEPTERAS! Välplanerad två om 39 kvm i populära Metronomen.


Lokaltyp Bostad
Total yta 39 m²
Adress Radiusbacken 49
Kommun Stockholms kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41935440

Beskrivning

JURIDISK PERSON ACCEPTERAS! I ett mycket attraktivt läge i populära Brf Metronomen finner vi denna genomgående och välplanerad lägenhet om 39 kvm med fransk balkong. Bostaden har ett smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som skapar bra sociala ytor, helkaklat badrum och ett rogivande sovrum. Goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober, städskåp och tillhörande källarförråd. Här finns en gemensam takterrass för socialt umgänge samt en bokningsbar lokal för festliga sammankomster och en trevlig innergård. Metronomen ligger vid eftertraktade Telefonplan, ett tidigare industriområde som förvandlats till ett av Stockholms mest spännande och trendigaste hotspots. En kort promenad från detta trivsamma hem hittar du Svandammsparken, flertalet populära restauranger, träningsanläggningar och kommunikationer i form av Telefonplans T-bana som tar dig till Stockholms innerstad på mindre än 15 minuter. Lägenheten säljs på ritning med planerat tillträde 23 Oktober 2020!

HALL
En ljus och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla. Ekparkettgolv, vitmålade väggar och behandlad träsockel förgyller ytskiktet i detta utrymme. Direkt access till bostadens rogivande sovrum samt förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober och städskåp.

KÖK
Ett funktionellt kök i öppen planlösning mot vardagsrum där en matplats med enkelhet förenar de båda ytorna. Materialval i vita släta luckor, bänkbelysning i form av en ledlist, vitt kakel som stänkskydd och bänkskiva i laminat. Fullgod maskinell utrustning i kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, häll med integrerad styrning och ugn.

VARDAGSRUM
Som resterande av bostaden präglas denna sociala yta av ekparkettgolv, fönsterbänkar i sten och vitmålade väggar. Du kan med enkelhet möblera vardagsrummet med soffgrupp, soffbord och övrigt möblemang för att förgylla bostadens sociala yta. Bostadens väl tilltagna fönsterpartier och franska balkong ger ett naturligt ljusinsläpp.

SOVRUM
I anslutning till hallen finner ni bostadens rogivande sovrum med plats för fullstor säng, sängbord och annan matchande inredning. Ytskikten består av ekparkettgolv, vitmålade väggar och behandlad träsockel samt naturligt ljusinsläpp från stort fönsterparti.

BADRUM
Välplanerat badrum med stilrent grått klinkergolv, helkaklade vita väggar och vitmålat våtrumstak. Utrustad med spotlights i tak och praktiskt spegelskåp. I övrigt består utrustningen av wc-stol, handfat med underliggande kommod, dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

ÖVRIGT
-Till lägenheten medföljer ett källarförråd.
-Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras separat.
-Planerat tillträde 23 Oktober 2020.

OMGIVNING
En kort promenad från detta trivsamma hem hittar du Svandammsparken, flertalet populära restauranger så som Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket, livsmedelsbutiker och träningsanläggningar. Från Telefonplan/Midsommarkransen når man med en kort cykeltur/promenad Vinterviken med fina bad från stenklippor under sköna sommardagar, vackra promenadstråk, trädgårdscafé samt Markus Aujalays restaurang Winterviken. Bostaden ligger nära Telefonplans T-bana och du tar dig till bland annat Slussen på ca 10 minuter och Stockholms City på mindre än 15 minuter.


Byggnader
Byggnad 1
Fönstertyp 3-glas
Ventilation Mekanisk till- och frånluft
Uppvärmning Fjärrvärme
Karta
Visa på kartan:

Bilder på fastigheten