Kontor, Sveavägen 82, Norrmalm/Vasastan, Stockholm

  • 175 m²

Kontorslokal placerad i ett lockande hörnläge mellan Sveavägen och Rådmansgatan.


Lokaltyp Kontor
Total yta 175 m²
Adress Sveavägen 82
Område Norrmalm/Vasastan
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41963464

Beskrivning

###Beskrivning
Varmt välkommen till denna kontorslokal om 175 kvm med ett underbart läge i hörnet mellan Sveavägen och Rådmansgatan. I denna sofistikerade kontorslokal finns det mycket fönster som berikar lokalen under dagarna med ett fint dagsljus. Kontoret ligger på våning två, med högt i tak, som skapar ett högklassigt rum samt en trevlig utsikt över Sveavägen. De olika ytorna är uppdelade i en god blandning av stora konferensrum samt små kontor vilket skapar en blandning av en samhörighet med kollegorna men även avskildhet. Lokalen har ett fullt utrustat kök som även innehåller kyl, frys samt plats för matgrupp. Lokalen har även två st WC att tillgå samt en entrén som skapar en härlig harmoni vid första steget innanför dörren. Välkommen att boka visning med ansvarig mäklare.

###Område
Lokalen är placerad i ett charmigt läge på Sveavägen. Snett över gatan finns det tillgång till tunnelbanstationen Rådmansgatan som kan ta dig runt i Stockholm. Det finns även god kommunikationer i form av bussar samt tekniska högskolan 10 minuter gång från kontoret. På grund av det fina läget finns det naturligtvis en närhet till härliga restauranger, caféer, butiker och annan service.

###Fakta
Hyra: 58 338 SEK/mån exkl. moms.
F-skatt: 5423 SEK/mån. exkl. moms.
Pris: Högstbjudande.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

###Kontakt
Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Victor Magnusson: Mobil: +46 (0)735 13 11 17, Tel: +46(0)8-23 20 70, Mail: Victor@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties


Karta

Bilder på fastigheten