Bostad, Rättaregårdsgatan 12, Kinna

  • 440 m²

Den mycket centralt belägna förläggaregården Sanden är idag inrett som ett modernt boende med 11 rum. Byggnaden kan användas som boende, kontor eller varför inte som bed & breakfast. Fastigheten har till stora delar renoverats under senare år. Uppvärmning sker med fjärrvärme och på fastigheten finns ett isolerat garage om ca. 60 kvm uppfört 2014. En välskött golfbana finns på ett avstånd av ca. 1,8 km från fastigheten. Kinna Sanden blev förläggargård under 1830-talet. Den nuvarande huvudbyggnad...


Lokaltyper Bostad / Kontor / Övrigt
Total yta 440 m²
Adress Rättaregårdsgatan 12
Kommun Marks kommun
Objektsnummer 41931759
Tomtarea 2 m²

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Den mycket centralt belägna förläggaregården Sanden är idag inrett som ett modernt boende med 11 rum. Byggnaden kan användas som boende, kontor eller varför inte som bed & breakfast. Fastigheten har till stora delar renoverats under senare år. Uppvärmning sker med fjärrvärme och på fastigheten finns ett isolerat garage om ca. 60 kvm uppfört 2014. En välskött golfbana finns på ett avstånd av ca. 1,8 km från fastigheten.

Kinna Sanden blev förläggargård under 1830-talet. Den nuvarande huvudbyggnaden om ca. 380 kvm uppfördes år 1840 av vävnadsförläggare Sven Andersson.

Lokalerna är fria att disponera för den nya ägaren omgående.

För mer information klicka på länk till annons här nedan.


Byggnader
Byggnad 1
Grund Torpargrund delvis med källare
Stomme Trä
Bjälklag Timmer
Tak Tegel
Fasad Stående träpanel
Fönstertyp 2-glasfönster
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Fjärrvärme
Avlopp/vatten Vatten/avlopp: Kommunalt

Bilder på fastigheten