Väla lanserar Work Zone

8 december 2020

Den 1 december öppnade Väla Work Zone – ett nytt koncept som erbjuder flexibla kontorsplatser och ett mötesrum i en inspirerande miljö. Här kan besökare hyra in sig per timme och få tillgång till samma bekvämligheter som på ett vanligt kontor.

Väla.jpg
Bild: Väla

- Vi lever i en allt mer flexibel värld där tekniken gör att gränserna mellan arbete och fritid suddas ut för väldigt många. Arbetsplatsen blir vår mobil, surfplatta eller laptop, och då ser vi att det också finns ett ökat behov av flexibla kontorslösningar. Därför har vi utvecklat och satsat på Work Zone i en av våra lokaler, säger Niklas Blonér, Välas centrumchef.

Vi har utrustat och inrett kontorsplatsen i nära samarbete med Ikeas inredare här i Helsingborg, för att fånga upp de allra senaste trenderna inom just kontor.

På Väla Work Zone finns totalt åtta flexibla och bekväma kontorsplatser. Av platserna har fem höj- och sänkbara skrivbord med justerbara stolar och tre är ståbord med tillhörande pallar. Här finns även ett mötesrum för 2–3 personer samt en telefonhytt för den som vill ta lite mer avskilda samtal eller videomöten. Lokalen har även en egen, handikappanpassad toalett, så att Work Zone ska vara ett tillgängligt alternativ för alla.

- Vi har utrustat och inrett kontorsplatsen i nära samarbete med Ikeas inredare här i Helsingborg, för att fånga upp de allra senaste trenderna inom just kontor. Och vi är mycket nöjda med resultatet, säger Niklas.

- Work Zone har även utrustats med snabbt, trådlöst bredband, skrivare samt låsbara förvaringsskåp om man vill lämna kontoret en stund.

Kontorsplatserna i Work Zone bokas antingen via bokadirekt.se eller i Väla Infocenter. Incheckning sker alltid i Väla Infocenter, där man får en nyckelbricka och även kan betala om man inte redan gjort det i sin online-bokning. Priserna varierar från 30 kronor per timme till hundra kronor för en heldag.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.