Upplevelsekoncept till Helsingborg city

1 mars 2024

Efter sommaren öppnar det populära upplevelsekonceptet Teamfabriken på Södra Storgatan. Fokus kommer ligga på aktörer som vill ta med sina anställda för att stärka bandet samtidigt som de har roligt tillsammans.

Efter sommaren öppnar upplevelsekonceptet Teamfabriken på Södra Storgatan 37
Efter sommaren öppnar upplevelsekonceptet Teamfabriken på Södra Storgatan 37

År 2006 öppnades den första teamaktivitetsanläggningen i form av Utmaningarnas Hus i Malmöområdet, när Teamfabriken nu öppnar upp till hösten i Helsingborg så blir det företagets femte etablering, denna gång på Södra Storgatan 37 i city. Totalt kommer det att finnas 15 olika aktivitetsrum där inget ska vara det andra likt. Alla är välkomna, men deras största fokus kommer vara på verksamheter som vill ta med sina anställda för att stärka bandet samtidigt som de har roligt tillsammans.

- Inför 2023 intensifierade vi, tillsammans med HBG City, arbetet med att hitta en lokal i centrala Helsingborg. Vi blev oerhört förtjusta i Sjödin Fastigheters anrika lokaler och där kommer Teamfabriken öppna upp efter sommaren, med målsättningen att bli en samarbetspartner till alla konferenshotell och restauranger i staden. Vi vill erbjuda ett glädjefyllt och energifyllt besök samtidigt som vi kombinera detta med unika konferensmöjligheter, säger Olle Sjölund, VD och medgrundare av Teamfabriken.

Fastigheten som konceptet öppnar i ägs av Sjödin Fastigheter, som ser fram emot öppningen av Teamfabriken.

- Det är oerhört roligt att få ett företag som Teamfabriken till vår fastighet på Södra Storgatan. Vi ser fram emot ett långt samarbete där vi kan dra nytta av varandras kunskap och erfarenheter. Etableringen av Teamfabriken skapar även möjligheter för fler spännande verksamheter på övriga våningar i fastigheten, säger Kristian Svensson, kommersiellt uthyrningsansvarig på Sjödin Fastigheter.

Martin Klinteberg, etableringsansvarig på HBG City, ser positivt på etableringen.

- Vi har under en längre tid haft en dialog med Teamfabriken med målsättning att etablera dem i Helsingborg city. Teambuilding och aktiviteter, som kompletterar citys breda restaurangutbud, stämmer överens med ambitionen om att förmå besökare att stanna längre i stadskärnan. I Sjödin Fastigheters lokaler finns möjlighet att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Ett oerhört spännande tillskott till stadskärnan, säger Martin Klinteberg.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.