Skapar upplevelser i kvarter

16 november 2021

Sveaviken Bostad har inlett ett nära samarbete med New Property Retail & Develoment för att utveckla och strategiskt hyra ut gatuplanet i deras bostadsprojekt för att skapa en mix av hyresgäster som skapar värde och långsiktighet för kvarteret och området.

new prop.jpg
Sofia Petzelius, vd & partner, New Property Retail & Development.

Kvarter 15 i Barkarbystaden omfattar totalt ett dussin lokaler, varav New Property har hyrt ut fyra av dem på två månader till starka aktörer med höga ambitioner. Nya hyresgäster som öppnar upp redan till våren är Skandiamäklarna, Babas Burgers och Timeless Clinic’s skönhetssalong.

Att få vara med i tidiga skeden och påverka i rätt tid vad och hur som byggs för de långsiktiga hyresgäster som kommer skapa ett kvarters upplevelse är något vi älskar.

- Vi är väldigt nöjda med att kunna erbjuda ett trevligt och välkomnande gatuplan i vårt bostadskvarter i Barkarbystaden. Det täta samarbete vi startat med New Property fungerar utmärkt och vi ser fram emot att fortsätta det i våra kommande projekt, bland annat stora stadskvarter i Nyköping respektive Enköping, säger Carl Saidac, operativ chef, Sveaviken Bostad.


- Att få vara med i tidiga skeden och påverka i rätt tid vad och hur som byggs för de långsiktiga hyresgäster som kommer skapa ett kvarters upplevelse är något vi älskar. Nu startar vi igång Enköping och Nyköping för att få fram bästa tänkbara produkt från början och ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Sveaviken Bostad, säger Sofia Petzelius, vd & partner, New Property Retail & Development.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.