Salladskedja till Norrköping

31 augusti 2021

Våren 2022 öppnar en ny salladskedja i Norrköping City. Holy Greens erbjuder kreativa sallader på råvaror som är bra för kroppen och snälla mot klimatet.

Bild: Holy Greens
Greens

- Det känns jätteroligt att att lansera Holy Greens i Norrköping, en stad full av energi. Förhoppningen är att bidra ytterligare till detta med våra goda, hållbara och hälsosamma sallader. Vi tror att vårt koncept kan komplettera Norrköpings i övrigt goda utbud av restauranger, säger David Egonson medgrundare och konceptansvarig på Holy Greens.

Holy Greens gör det okomplicerat att äta bra mat. Salladerna görs direkt vid beställning och består i mesta möjliga mån av dagsfärska svenska råvaror. Nu fortsätter de att expandera och Norrköping står näst på tur.

- Vi är mycket glada över Holy Greens satsning i Norrköping City. De är ett unikt och mycket välkommet inslag i utbudet av restauranger och caféer. Holy Greens koncept med fokus på både hälsa och klimat är helt rätt för framtidens medvetna kund, säger Lisa Thörn, uthyrare på Lundbergs Fastigheter.

- Vi ser mycket fram emot 2022 då vi äntligen slår upp dörrarna i Norrköping. Vi ses där, avslutar David Egonson.

Holy Greens öppnade först i Helsingborg 2013. Idag finns den populära restaurangkedjan i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Göteborg, Uppsala, Örebro, Sundsvall, Växjö och nu snart även i Norrköping.

Holy Greens flyttar in i Jollas tidigare lokal på Olai Kyrkogata och öppnar under tidig vår 2022.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.