Så kan vi hjälpa er genom tuffa tider

26 juni 2023

Genom att hjälpa er att navigera genom dessa tider kan vi se till att ni kommer ut på andra sidan - starkare än någonsin. Vi tror på er och vi tror på fastighetsbranschen.

Vi på Lokalguiden har alltid varit övertygade om att vi i utmanande tider måste stå enade. Dagligen matas vi av nyheter om att branschen drabbas hårt av det ekonomiska läget. Genom att hjälpa er att navigera genom dessa tider kan vi se till att ni kommer ut på andra sidan - starkare än någonsin. Vi tror på er och vi tror på fastighetsbranschen.

Vi kan hjälpa er att synas mot Sveriges lokalsökande företag och med våra tjänster ökar möjligheten att minska era vakanser.

  • Vårt Mediapaket hjälper era annons att sticka ut lite extra, och med Topplistad får ni maximal synlighet för det där superprojektet som ingen får missa. Då visas er annons allra längst upp i träfflistan dygnet runt under en begränsad period som vi tillsammans kommer överens om.
  • Vår tjänst Prospekts är till för alla er som jobbar aktivt med lokaluthyrningen, men även för er som vill ha en uppdaterad och aktuell översyn av marknaden.
  • Boosta din annons via sociala medier! En helt ny tjänst som vi utvecklat för att hjälpa er ytterligare att minska vakansgraderna. Det görs lätt genom ett par knapptryckningar via vårt Uthyrningssystem.

Vi har flera spännande erbjudanden just nu där vi bjuder på maj, juni och juli för att ni skall kunna synas nu när vakansgraderna ökar och behovet är som störst.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.