Nytt liv till staden

21 april 2023

Nu öppnar Åhléns ett efterlängtat helt nytt varuhus i Västerås igen, eftersom det finns förutsättningar att driva lönsam handel igen i Västerås. Det här blir också det första Åhléns-varuhuset som har premiär igen i landet, efter de senaste årens flera varuhusnedläggningar.

Åhlens webb.jpg
Bild: Åhléns

– Vi tror på fysisk handel och det gläder mig mycket och känns väldigt inspirerande att vi nu har möjlighet att öppna ett Åhléns-varuhus på bästa läge i centrala Västerås. Det här är samtidigt första steget i min ambition att få bidra genom att återinföra handel och livet till stadskärnorna i landet. Jag ser därför extra mycket fram emot att snart få välkomna våra kunder, till ett helt nytt fantastiskt Åhléns-varuhus med ett brett spännande sortiment, med många nya inslag, säger Ayad Al-Saffar, ägare och vd Åhléns.

Åhléns nya varuhus kommer att ha en yta på 2 227 m2 i bästa cityläge, på nedre plan i kvarteret Igor, vilket starkt bidrar till att återigen satsa i Västerås. Varuhuset kommer att öppna under hösten 2024 och ha ca 10-15 anställda.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.