Nytt koncept till city

19 januari 2021

Olov Lindgren har tecknat ett femårigt avtal med Lamb som lanserar ett nytt koncept i Sverige, med inriktning mot välbefinnande och balans. Lokalen på 667 kvm ligger mitt på Drottninggatan och kommer att erbjuda en avstressande miljö för både arbete, avslappning, träning och socialt umgänge.

- Vi är väldigt glada att Lamb valde vår lokal på Drottninggatan för deras nya spännande koncept. Vi tror att det ligger helt rätt i tiden för den stressade storstadsmänniskan att få möjlighet att hitta både arbetsro och välbefinnande under ett och samma tak, säger Henrik Spännare, chef Kommersiell förvaltning på Olov Lindgren.

Lamb är en medlemsklubb som riktar sig till människor mitt i livet som vill hitta balans, tillhörighet och sig själva. Konceptet innefattar även en wellness studio som erbjuder allt från gym och klasser till infraröd bastu och ljusterapi.

- Vi ville kunna erbjuda en plats där det mentala, emotionella och fysiska välbefinnandet får högsta prioritet. En plats för återhämtning, säger Julia Hagnäs, chief operating officer på Lamb

Inflyttning är planerad till den 1 april 2021 och sedan tidigare är lokalen unikt anpassad och går i mjuka linjer, vilket passar det nya konceptet bra och gör att inte alltför stora justeringar behöver göras. 

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.