Nytt avtal i Multihuset

28 april 2020

Denna gång är det Nya Försäkringar Sverige AB som kommer att flytta in sin verksamhet i Multihuset från och med 1 juni.

Det senaste avtalet gäller uthyrning av kontors- och verksamhetslokaler i Multihuset på Limhamn, denna gång ett femårigt avtal med Nya Försäkringar Sverige AB. Bolaget, som är verksamt inom insurtech och försäkringsrådgivning, blir den tredje hyresgästen på kort tid som väljer Multihuset på Limhamn till sitt nya kontor.

- Att ännu en hyresgäst på kort tid tecknar hyresavtal med oss i Multihuset på Limhamn visar att det, pandemin till trots, finns en god efterfrågan även på våra kommersiella lokaler. Det glädjer mig att olika branscher, denna gång en försäkringsmäklare, ser de många fördelarna med Multihusets attraktiva läge, säger Olof Andersson, VD på Trianon.

Att ännu en hyresgäst på kort tid tecknar hyresavtal med oss i Multihuset på Limhamn visar att det, pandemin till trots, finns en god efterfrågan även på våra kommersiella lokaler.

- Flytten till Multihuset innebär en möjlighet för oss att fortsätta bedriva vår verksamhet i större skala och dessutom växa. Att ha kontor i ett område där vår målgrupp finns ser vi också som en stor fördel, säger Gustaf Thuresson, försäljningschef på Nya Försäkringar Sverige AB.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.