Ny sommarsatsning i Norrköping

22 juni 2021

Mitt i Norrköping city satsar Lundbergs Fastigheter i sommar på en härlig sommargågata med många roliga aktiviteter och nya platser att umgås. Här finns allt från uteserveringar att njuta av till sköna platser att vila på en stund. Dessutom ett sommartorg fyllt med spel och roliga aktiviteter för hela familjen.

Bild: Lundbergs Fastigheter
Bild: Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter sätter färg på Norrköping city - utvecklar tidigare grå och ouytnyttjade ytor och skapar nya platser att umgås på mitt i hjärtat av Norrköping city. Här samlas ett brett och unikt utbud sammanlänkat med Linden och Spiralen köpcentrum. Tidigare i vår öppnade en ny spännande restaurang med kinesisk sharingfood och senare i juni öppnar Yemek, turkisk streetfood med genuin känsla.

- I sommar vill vi erbjuda Norrköpingsborna ett nytt besöksmål för hemestern. Här är man välkommen att njuta av en härlig sommar i city med ett brett utbud av caféer, restauranger och butiker, och nya mötesplatser där vi kan umgås på ett coronasäkert sätt. Dessutom kommer det bjudas på aktiviteter för hela familjen säger Emma Tördahl, centrumledare på Lundbergs Fastigheter. 


Det började med en fjäril i form av en graffitimålning på Linden köpcentrum i samband med kulturnatten. I sommar flyger fjärilarna  vidare längs Olai Kyrkogata och Norrköping city när de tillsammans med  härliga lampskärmar, möbler m.m. sätter färg på Hantverkargatan och Olai Kyrkogata. Enkla möbler av återvunna material har fått ligga till grund för den pop-up park som tagit form. 

- Högst upp på sommargågatan, utanför Olai Kyrkogata 40, har vi skapat ett härligt sommartorg fyllt med roliga aktiviteter för hela familjen. Här kan du t.ex. slå dig ned och vila en stund, njuta av en medtagen lunch vid någon av sittplatserna, utmana vännerna i spel, låta Weibulls lära dig mer om odling eller låna idrottsutrustning från Fritidsbanken. Och fler aktiviteter kommer utlovar Emma Tördahl.


Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.