Ny satsning till Tuna Park

16 februari 2024

Lagerhaus öppnar en ny butik i Tuna Park vid månadsskiftet april-maj. Efter flera års efterfrågan från kunder har Lagerhaus hittat den perfekta lokalen för att välkomna Eskilstunaborna till en fysisk butik.

Bild: Tuna Park
Bild: Tuna Park

- Eskilstuna är en av de städer i Sverige där vi känt att vi vill finnas med en Lagerhaus-butik och vi blev glada när möjligheten dök upp. Att Eskilstuna dessutom är min hemstad gör det lite extra roligt. Nu får vi äntligen möjlighet att sprida inspiration och glädje genom våra fest- och inredningsdetaljer både till nya kunder men även till de som redan hittat oss online. Vi ser verkligen fram emot att bli en del av Tuna Park och skapa en positiv shoppingupplevelse för alla besökare, säger Thérèse Elmquist, marknad- och försäljningschef på Lagerhaus, delar sin entusiasm inför den kommande butiksöppningen.


Den nya butiken kommer att erbjuda en försäljningsyta på ca 200 kvadratmeter och kommer att ligga i direkt anslutning till Normal som också etablerar sig under våren. Med detta strategiska läge kommer Lagerhaus att vara lättillgängligt och en attraktiv destination i Tuna Park.

- När vi gjort våra kundundersökningar har Lagerhaus i flera år legat högt upp på våra kunders önskelista. Det är därför extra kul att vi nu hittat rätt lokal och läge för dem så att vi kan hälsa dem välkomna till Eskilstuna. Vi är så glada över att så många sörmlänningar väljer att besöka oss så att vi kan fortsätta utveckla vår mötesplats. Lagerhaus kommer att vara ett bra komplement till våra andra butiker och de tillför något vi har saknat tidigare, säger Veronica Gustafsson, Centrumchef på Tuna Park.

Lagerhaus Tuna Park öppnar kring månadsskiftet april-maj och kommer att fira med en festlig öppningshelg.Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.