Ny månadstävling i Årets Uthyrare

30 augusti 2023

Tävlingsåret för Årets Uthyrare är i full gång, nu är det dags för årets andra månadstävling. Ta chansen att vinna fint pris!

Ensar Gigovic, vinnare av Årets Uthyrare 2022, tar emot pris på Fastighetsgalan.
Ensar Gigovic, vinnare av Årets Uthyrare 2022, tar emot pris på Fastighetsgalan.

Nu drar vi igång årets andra månadstävling i tävlingen Årets Uthyrare. Tävlingen började den 1 september och avlutas den 30 september. Du som är med och tävlar i Årets Uthyrare tävlar per automatik i månadstävlingen.


Ekvationen lyder: (antal uthyrningar x antal uthyrda kvadratmeter x lokaltyp (kontorslokal/restauranglokal=2.2, butik/handel=2, lager/logistik=0.2, produktionslokal=0.75, övriga = 1) x snitthyra x index (1,41 för uthyrningar i VG, 1,59 i Skåne & 1,43 i övriga län).  Poäng för lokaltyp och index är uträknat på de tre senaste årens statistik från topp 3 i alla tidigare kategorier. Vi har jämfört poängen som skapats från: antal uthyrningar, antal kvm, lokaltyp och snitthyran samt dess förhållande till poängen i Stockholms län och alla lokaltyper. Snitthyran beräknas på alla bekräftade lokaler för respektive lokaltyp och ort, och kan därmed ändras under pågående tävling beroende på hyrorna som anges.


I prispotten ligger en bannerannons på webbmagasinet under oktober månad, till ett värde av 9 900 kr/ex moms. 


Lycka till i tävlingen!





Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.