Ny hyresgäst i centrum

4 januari 2021

Volito Fastigheter har hyrt ut två lokaler om totalt cirka 900 kvm till Clas Ohlson i fastigheten Carl Gustaf 4.

volito.jpg
Bild: Volito Fastigheter

Clas Ohlson öppnar ny butik i det välkända hörnet Gustav Adolfs Torg 8/Södra Tullgatan. Butiken ligger strategiskt placerad i mitten av gång- och handelsstråket mellan Stortorget och Triangeln i Malmö vilket också bekräftas av Clas Ohlson:

Vi ser ständigt över hur vi kan optimera vårt butiksnät och i samband med det fastnade vi för Volitos lokal då både läget och själva lokalernas utformning passade våra behov. 

- Vi ser ständigt över hur vi kan optimera vårt butiksnät och i samband med det fastnade vi för Volitos lokal då både läget och själva lokalernas utformning passade våra behov. Vi kommer inte bara att öppna en Clas Ohlson butik utan också en Digital Hub där vi kommer förstärka och intensifiera utvecklingen av vårt digitala kundmöte. Att kunna kombinera en butik med digital utveckling ger oss fantastiskt fina möjligheter att skapa en mötesplats där vi kan leverera en ännu bättre kundupplevelse framöver.

Volito Fastigheter har sedan förvärvet av fastigheten i slutet av 2017 renoverat och moderniserat dess lokaler. Intresset för huset har varit stort och det senaste året har bland annat Almi Företagspartner och 24HR valt att flytta in. Just nu finns två lokaler kvar att hyra i huset. 

- Vi har ett kontor kvar på cirka 520 kvm, sedan har vi butiksytor om cirka 137 – 186 kvm ledigt, säger Carl Brodelius, fastighetsförvaltare på Volito Fastigheter. 

Läs mer om de lediga lokalerna här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.