Mobilia breddar utbudet

21 maj 2019

Atrium Ljungberg har tecknat avtal med vårdcentral och tandläkare som öppnar i Mobilia hösten 2020.

Bild: Atrium Ljungberg

Under senaste åren har Mobilia genomgått en omfattande utveckling. Nu tas nästa steg i utvecklingen att bli en central plats i Malmö för handel, service, kultur och nöje och nu även vård och hälsa. Folktandvården Skåne och Mobilia Vårdcentral har tecknat avtal om sammanlagt 1 500 kvm. 

- Att bredda utbudet inom samhällsservice, vård och hälsa är en viktig del i vidareutvecklingen av Mobilia. Plan två i Centrumhuset kommer att få en ny inriktning med fokus på vård, förebyggande hälsa och välbefinnande. Vi är därför glada att redan nu ha tecknat avtal med både tandläkare och vårdcentral, som båda utgör en viktig del i vårt pågående konceptarbete kring att förenkla vägen till ett långsiktigt hälsosammare liv, säger Andreas Lundberg, affärsutvecklare på Atrium Ljungberg i Malmö, i ett pressmeddelande.

Under 2019 pågår byggnation av Torghuset i Mobilia, som kommer innehålla flera bostäder, Nordisk Film Bio samt barnkulturhuset Funnys Äventyr. Det centrala torget kommer att byggas om för att bjuda in till både lek och umgänge, samt förstärkas med ytterligare restauranger och nöjesutbud.

Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.