Mitt i stan, mitt i naturen

13 oktober 2020

Redan 1981 stod byggnaden på Tegeluddsvägen 100 klar. Fastigheten byggdes som ett huvudkontor till JM men efter att Kungsleden förvärvade den har man moderniserat och utvecklat byggnaden för att den ska nå sin fulla potential.

Tegeluddsv.jpg
För att ta vara på den höga takhöjden och skapa en koppling till Gärdets vackra natur har ett träd hängts upp i taket tillsammans med ett moln i ull och ett ljusregn. Bild: Kungsleden

När man först kliver in i fastigheten möts man av en fantastisk ljusgård, vilket nog är det som gör det största intrycket på de flesta. För att ta vara på den höga takhöjden och skapa en koppling till Gärdets vackra natur har ett träd hängts upp i taket tillsammans med ett moln i ull och ett ljusregn.

För de företag som letar efter moderna kontor med hög servicenivå är Tegeluddsvägen 100 det rätta stället. 

– Här kan man slå sig ner och jobba i de tillhörande loungeytorna eller ta en lunch på angränsande Restaurang Eatery, säger Lena Bredberg, uthyrningschef på Kungsleden.

Här ska exempelvis den gemensamma lunchytan även kunna användas för större evenemang eller månadsmöten och inte bara som en personalmatsal. Detta för att skapa större dynamik, trivsel och kreativitet för de som jobbar i lokalerna. 

Forma kontorslokalerna efter behov

Fastigheten är en utvecklingsfastighet som ger hyresgästen möjlighet att själv bestämma hur kontoren ska utformas efter de behov som passar dem bäst. Totalt är byggnaden på 25 000 kvadratmeter, fördelat över sex våningsplan. I dagsläget finns 2 500 kvadratmeter ledigt. 

– Vi lyssnar på kunden och utformar kontoren efter deras önskningar, säger Lena Bredberg. För de företag som letar efter moderna kontor med hög servicenivå är Tegeluddsvägen 100 det rätta stället. Här finns receptionstjänst, gemensamma och bokningsbara kontorsrum och även paketservice kommer att erbjudas.

Perfekta läget

Kringtjänsterna runt Gärdet blir hela tiden fler och fler då området är i konstant utveckling. Här har man nära till restauranger, utomhusbad, träningsanläggningar och bra kommunikationer. En av Kungsledens hyresgäster, Eatery, öppnade i våras en ny restaurang i fastigheten och arrangerar många populära events, bland annat militärträning.

– Företag med stort fokus på medarbetarnas hälsa kommer att trivas bra här då tillgången på utomhusträning och natur finns precis utanför dörren. Dessutom ligger fastigheten bara ett par minuter ifrån Karlaplan. Vi tycker att Tegeluddsvägen har det perfekta läget i Stockholm, avslutar  Lena Bredberg. Mitt i stan men ändå mitt i naturen.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.