Logistik i toppläge

16 juni 2020

Swedish Logistic Property, SLP, har förvärvat ännu en stor lager- och logistikfastighet i Malmö. Fastigheten, som är belägen i ett mycket attraktivt logistikläge i Malmö, har en uthyrningsbar yta om cirka 15 000 kvm. Hyresgäster är bland annat Strongpoint, NetOnNet och Fraktkompaniet.

- Vi är mycket nöjda över att kunna lägga till ännu en attraktiv fastighet till vårt bestånd. Fastigheten har närhet till både centrum och yttre ringvägen. Dessutom har den ett utmärkt skyltläge. Genom ett antal stabila hyresgäster får vi ett bra kassaflöde, men vi ser även en stor uppsida i de vakanser som finns på fastigheten samt framtida möjligheter till nybyggnation inom fastigheten. Vi vet att det finns en stor efterfrågan från hyresgäster för ytor i detta läge och vi ser fram emot att kunna utveckla fastigheten tillsammans med befintliga och nya hyresgäster, kommenterar Peter Strand som är styrelseordförande i SLP.

- Vi har tidigare fått andra förfrågningar om att avyttra den här fastigheten, men då har vi inte hittat fram till rätt förutsättningar. Efter en trevlig dialog och ett mycket snabbt och smidigt agerande från SLP:s sida har vi kommit överens om en fastighetsaffär som kommer att gynna båda parter på bästa sätt, säger Pelle Hammarström som är VD på Volito Fastigheter.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.