LO:s storsatsning fylls på

5 maj 2020

Kivra expanderar och flyttar in i nya lokaler. De har nu tecknat ett nytt hyresavtal om cirka 1 700 kvm kontorsytor i LO:s storsatsning Klara Omega, mitt i centrala Stockholm.

Receptionen i Klara Omega. Bild: JLL

Projekt ”Klara Omega” är en storsatsning från LO:s sida. I samarbete med JLL totalrenoveras och omvandlas cirka 7000 kvm till ljusa och flexibla kontor i åtta plan. I början av april flyttade EQT-ägda Karo Pharma in och nu följer alltså Kivra, som tar hela plan 6.

Kivra är ett spännande och innovativt företag som passar perfekt in i hyresgästmixen vi skapar i Klara Omega.

- Efterfrågan på digitala lösningar för post och kvitton är stor. Det gör att vi nu växer snabbt. I Klara Omegas fantastiska lokaler får vi en stark hemmabas, där vi kan fortsätta effektivisera verksamheter och underlätta människors vardag, säger Kivras VD Anna Bäck.

- Vi är väldigt glada över att Kivra väljer Klara Omega som utgångspunkt för sin fortsatta tillväxt. Vi utvecklar lokalerna efter deras behov och ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Frank Henriksson, VD Kungslagern (LO).

JLL har uppdraget att utveckla och hyra ut fastigheten, som ligger i attraktivt läge mellan Kungsgatan och Norra Bantorget, bara några minuters promenad från Centralstationen och Arlanda Express.

- Kivra är ett spännande och innovativt företag som passar perfekt in i hyresgästmixen vi skapar i Klara Omega. Nu fortsätter arbetet med att utveckla och förbättra fastigheten, där fokus just nu ligger på att förnya fastighetens innergård och allmänna ytor, säger Erik Skalin, Head of Agency på JLL.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.