Lediga ytor i Skellefteå

29 augusti 2022

Gretabo Property Group och Index Invest International i samarbete med Kommersiella Fastigheter, presenterar Ersmark Företagspark. Parken består av 21 985 kvadratmeter vakanta lokaler som nu finns för uthyrning.

Bild: Kommersiella Fastigheter
ild: Kommersiella Fastigheter

Endast 10 minuters bilfärd utanför Skellefteå ligger Ersmark Företagspark. Fastigheten har en total uthyrningsbar yta om 21 985 kvadratmeter fördelat på sex lokaler som inrymmer industri och kontor. Samtliga ytor är vakanta och här finns möjlighet att skräddarsy varje lokal efter behov. Tack vare fastighetens läge med närheten till vatten och lokalernas utformning med platta tak, möjliggörs flera smarta energialternativ.

Med Kåge älv runt husknuten ges möjligheter att med hjälp av hybrid värmepumpsteknik producera el som är effektiv och koldioxidneutral, och dessutom kan generera såväl värme som kyla till anläggningarna. Det i kombination med solpaneler och återanvändning av överskotts- och spillvärme gör Ersmark företagspark till ett grönt alternativ.

Ersmark företagspark ligger nära E4 och har goda förbindelser till Skellefteå stad. Det finns även lunchrestaurang och padelbana med gym inom gångavstånd.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.