Kvarteret Regina fylls på

25 juni 2024

Kvarteret Regina växer fram i Rosenlundsområdet i Göteborg och fylls med kontor, restauranger, eventytor, gym och annat som kommer bidra till att det blir en levande plats dygnets alla timmar. Nu är det klart att Beets flyttar in i gatuplanet Hvitfeldtsplatsen 1. Inflyttning sker under kvartal 1 2025.

Bild: Alecta Fastigheter
Bild: Alecta Fastigheter

- Regina ligger i Göteborgs mysigaste och mest spännande kvarter och i takt med att vår fastighet blir klar fyller vi den med aktörer som bidrar till att det här blir en livfull, inspirerande och härlig plats. Beets kommer passa bra in i det som skapas på gatuplan så vi är jätteglada över att de valt Alecta Fastigheter och Kvarteret Regina för sin nya etablering, säger Charlotte Adlerton Gadd, affärsområdeschef för Alecta Fastigheter i Göteborg. 

Beets är en hälsorestaurang, känd för sina smakrika och kreativa sallader. Med noggrant utvalda råvaror av högsta kvalitet har Beets blivit en favorit bland hälsomedvetna göteborgare sedan etableringen på Drottninggatan 2018. Den nya lokalen i Kvarteret Regina blir Beets andra restaurang i Göteborg.


- Vi är otroligt glada över att få expandera Beets till Kvarteret Regina. Beets vision har alltid varit att erbjuda smakrika sallader av högsta kvalitet i en inspirerande miljö där våra gäster kan njuta av sin måltid fullt ut. Kvarteret Reginas unika charm och atmosfär erbjuder precis detta, och vi ser fram emot att välkomna både nya och gamla gäster till vår nya lokal mitt i city, säger Andreas Olsson, ägare av Beets.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.