Korttidshyr lager på Säve

19 maj 2020

Under extrema situationer som vid den pågående covid-19-pandemin, vilket påverkar hela världen, är det av stor vikt att hjälpas åt. Castellum erbjuder nu kunder inom branscher med akut behov av lagerutrymme möjlighet till att korttidshyra lokaler vid Castellum Säve.

Säve.jpg
Bild: Castellum

- I en osäker tid är det viktig att vi alla hjälps åt och är öppna för nya lösningar. Sedan vi förvärvade Säve har vi haft stort intresse för området bland nya och potentiella kunder. Därför känns det bra att vi nu kan hjälpa några av dessa med att skapa tillfälliga och flexibla lokallösningar i en tid då det behövs, säger Mariette Hilmersson, region-vd för Castellum Väst.

Castellum Säves befintliga lokaler och markyta kommer under en begränsad tid att användas som uppställningsplats, lager och mellanlagring för ett flertal företag, exempelvis Lindbäcks Bygg AB, DHL Supply Chain (Sweden), Scanfore byba Belgien (Sweden) Filial och TIP transporter.

Utöver korttidsuthyrningar i samband med covid-19-pandemin fortsätter det löpande arbetet med att utveckla Castellum Säve till ett kluster inom framtida teknologier och logistik. På området pågår idag exempelvis produktion av testutrustning för att möjliggöra mer hållbara transporter med befintliga fordon och inom kort inleds den första svenska produktionen av elflyg.

Området Castellum Säve ses som ett av Castellums största och viktigaste projekt under den kommande tioårsperioden.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.