Hyr ut attraktiva logistikytor

28 maj 2018

Savills har tecknat ett exklusivt avtal med Bockasjö AB om att arbeta med uthyrningen av deras logistikfastigheter på Landvetter flygplats och Hisingen i Göteborg. Bockasjö kan erbjuda många attraktiva kvadratmetrar till marknaden både nu och framöver.

Savills.jpg
Landvetter Logistikpark. Bild: Bockasjö

Uppdraget avser uthyrning av tre logistikbyggnader, varav en kan delas mellan två hyresgäster, i Landvetter Logistikpark som är ett Joint Venture mellan Bockasjö och Swedavia. Byggnaderna, som uppförs efter att hyresavtal tecknats, kommer att ha en uthyrningsbar yta om totalt 100 000 kvm.

I uthyrningsuppdraget ingår även Hisingen Logistikpark där Bockasjö utvecklar fem logistikfastigheter. Av dessa fem fastigheter är en färdigställd och uthyrd i sin helhet och ytterligare en är färdigställd och uthyrd till drygt hälften. Två logistikfastigheter är under uppförande och kommer vara klara för inflyttning under senare delen av hösten 2018 varav en av dessa är uthyrd till 80 procent. Kvarvarande uthyrningsbar yta i Hisingen Logistikpark uppgår till cirka 75 000 kvadratmeter.

- I januari drog vi igång vår satsning med uthyrningstjänster inom Industri och Lager/Logistik genom att anställa Linda Persson som är mycket etablerad och erfaren inom området och nu har vi vunnit vårt första större uppdrag i Göteborgsområdet, säger Gabrielle Hemmerlind, Uthyrningschef på Savills.

- Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet att arbeta med Bockasjö. Vi ser mycket fram emot att hjälpa både vår uppdragsgivare men även hyresgäster att maximera fastigheterna efter deras verksamheter, säger Linda Persson ansvarig för uthyrning inom Industri och Lager/Logistik på Savills i Sverige.

- Vi ser fram emot samarbetet med Savills och Linda Persson. Bockasjö satsar starkt och offensivt på Västsverige med utvecklingsprojekten på Landvetter och Hisingen, Sveriges mest attraktiva logistikregion. Vi är övertygade om att Savills kommer att vara en professionell partner till oss i att erbjuda högmoderna lager- och logistiklösningar för våra nuvarande och framtida hyresgäster, säger Joakim Hedin, VD Bockasjö AB.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.