Hitta din nästa hyresgäst på Nylokal

12 augusti 2022

Nylokal, Sveriges enda mässa för lokalsökande företag, går av stapeln den 5 oktober på Clarion Hotel Post i Göteborg och den 19 oktober på Clarion Sign i Stockholm. Ta chansen att träffa företag som är på jakt efter en ny lokal.

De största drakarna inom fastighetsbranschen samlas alla under samma tak då Nylokal bjuder in till mässa på på Clarion Hotel Post i Göteborg och Clarion Hotel Sign i Stockholm. Grundtanken med mässan är att skapa en mötesplats för lokalsökande företag och uthyrare. 

– Nylokal är den enda mötesplatsen där fastighetsägare, konsulter och andra leverantörer har möjligheten att träffa företag som söker nya lokaler på plats. De personliga mötena öppnar upp dörrar och hjälper till att skapa snabba affärer då visningar kan bokas på plats. Innan besökarna släpps in på mässan har du som utställare även möjligheten att lyssna till en intressant föreläsning och skapa nya kontakter inom branschen, säger Håkan Landmér, Marknadschef och ansvarig för Nylokal i Stockholm. 

Har ni frågor kring er bokning eller vill ni ställa ut? Kontakta Håkan Landmér för Nylokal i Stockholm eller Michael Nattland för Nylokal i Göteborg. Läs mer om mässan här

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.