Hitta din drömlokal på Nylokal

4 oktober 2022

På onsdag den 5 oktober arrangerar Lokalguiden återigen mässan Nylokal i Göteborg. Här får du som lokalsökande chansen att träffa fastighetsägare med lediga lokaler – helt kostnadsfritt.

Bild från tidigare Nylokal-mässa.
Bild från tidigare Nylokal-mässa.

Som lokalsökande företag har man på Nylokal möjlighet att på ett effektivt sätt få tillgång till en stor del av de kontakter man behöver för sin etablering. I år samlas drygt 25 utställare på Clarion Hotel Post för att träffa de lokalsökande företag som Lokalguiden bjudit in.

– Vi som arrangör ser mycket fram emot mässan. Intresset har varit stort bland fastighetsägarna och jag har fått uppfattningen att de är väldigt laddade, säger Michael Nattland, Regionchef på Lokalguiden.

Dagen bjuder även på föreläsning av entreprenören och f.d. politikern Jan Emanuel Johansson, och så har man chansen att vinna en hotellnatt för två på ett av Sveriges bästa hotell, Clarion Hotel Post. Det bjuds även på lunch och fika under dagen, självklart är allt kostnadsfritt. 

Även om man som företag inte aktivt är på jakt efter en ny lokal kan mässan ändå passa bra då man får chansen att se vad som är på gång i regionen.

– Vår erfarenhet är att nyckeln till en lyckad mässa är aktivitet från såväl utställare som lokalsökande bolag, avslutar Michael Nattland

Anmäl dig till mässan här.


Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.