Gymkedja till Skellefteå

23 februari 2022

Gymkedjan Stargym expanderar och väljer Diös lokal på Nygatan för sin etablering i Skellefteå. Lokalen är centralt belägen med ingång direkt från gågatan. Det nya gymmet slår upp portarna i maj.

Bild: Diös Fastigheter
Fastigheter

Stargym finns sedan tidigare i Härnösand och Örnsköldsvik samt i Sundsvall där de också är Diös hyresgäster. De satsar på dygnetruntöppna anläggningar med ett varierat utbud av gruppträning, gym och personliga träningsupplägg med flexibla medlemskap. Gymmet i Skellefteå kommer erbjuda modern träningsutrustning i fräscha lokaler med smidig incheckning dygnet runt och möjlighet till att boka personlig tränare.

–  Att få välkomna ett gym in i den här lokalen känns fantastiskt roligt, den är ämnad för gymverksamhet och vi är övertygade om att det kommer att uppskattas av de som arbetar och bor i närheten och de som vill kombinera andra ärenden på stan med ett gymbesök. Stargym är den perfekta hyresgästen för den här lokalen och vi ser fram emot öppningen i maj, säger Jenny Forssell, förvaltare, Diös Skellefteå.

– Skellefteå är en spännande stad i tillväxt och en naturlig plats för vår nästa etablering. Vi tycker att träning ska vara enkelt, roligt och tillgängligt för alla och vår nya lokal ligger väldigt lättillgängligt i stadens centrum. Nu längtar vi till inflyttning och att få inspirera Skellefteå till mer rörelse och träningsglädje, säger Henrik Söderström, verksamhets- och etableringschef, Stargym. 

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.