Förvärvar nytt i Borås

1 november 2022

Cernera Fastigheter AB har ingått avtal om förvärv av fastigheten Borås Raklinjen 2. Fastigheten innehåller lager-, industri- samt kontorslokaler och är lokaliserad i Brämhult med fördelaktigt läge intill riksväg 40.

Bild: Cernera Fastigheter
Bild: Cernera Fastigheter

– Vi är glada att expandera vårt förvaltningsbestånd i Borås. För närvarande har vi flera pågående diskussioner med hyresgäster och ser behov av att kunna erbjuda ytterligare lokaler. Affären kommer förstärka vårt långsiktiga kassaflöde och etablera oss i ett nytt expansivt område, säger Lars Angwald som är VD på Cernera.

Fastigheten har en uthyrningsbar area på 7 924 kvadratmeter och består av två sammanhängande huskroppar. Området har haft en positiv utveckling de senaste åren. Närliggande finns bland annat kontor, sällanköpshandel, träning och matbutiker.

Cernera Fastigheter, med huvudkontor i Borås, gör en snabb expansion med målet att bli en nationell fastighetsutvecklare. Med flertalet förvärv och befintliga byggrätter bedrivs verksamheten idag på ett tiotal orter runt om i Sverige.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.