Först in i Multihuset

19 mars 2020

Trianon har tecknat hyresavtal med en aktör inom telekom i Multihuset på Limhamn. Företaget One Sell AB blir därmed första kontorshyresgästen i Multihuset.

multihuset.jpg
Bild: Trianon

Trianon har tecknat ett treårigt avtal om uthyrning av kontorslokaler i Multihuset på Limhamn. Den nya aktören One Sell AB flyttar senast juni in sin verksamhet inom telekom innefattande bland annat telemarketing och kundtjänst.

Det känns väldigt bra att välkomna första kontorshyresgästen till Multihuset på Limhamn. Vi har dessutom förhandlingar igång med ytterligare hyresgäster och upplever en stor efterfrågan på lokaler för närvarande.

-Det känns väldigt bra att välkomna första kontorshyresgästen till Multihuset på Limhamn. Vi har dessutom förhandlingar igång med ytterligare hyresgäster och upplever en stor efterfrågan på lokaler för närvarande, säger Olof Andersson, VD på Trianon.

-Jag är mycket glad för att ha fått möjligheten att flytta kontoret till denna inspirerande miljö. Utsikten, läget och de fräscha lokalerna kommer att bli en fantastisk miljö för oss, säger Jason Grannum, VD på One Sell AB.

Om Multihuset

Multihuset i Limhamn omfattar cirka 19 800 kvadratmeter uthyrningsbar yta, varav cirka hälften består av ett parkeringshus. Multihuset är ett servicenav för de bostäder som finns i området med vårdcentral, barnavårdscentral, livsmedelsbutik, parkering, apotek och förskola. Multihuset består också av ett trettiotal lägenheter samt attraktiva kontor för företag.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.