Expansion för Båstad Entré

16 januari 2024

Lager 157 väljer att hyra av Svenska Handelsfastigheter i samband med kedjans etablering i Båstad våren 2024.

Bild: Unsplash
Bild: Unsplash

- Vi är mycket glada att få fortsätta vårt långa samarbete med Lager 157. De attraherar med sitt starka varumärke stora kundflöden till handelsplatserna där de är etablerade. Tack vare vår långa relation med Lager 157 har vi god förståelse för deras behov och vi ser verkligen fram emot att fortsätta och ytterligare stärka vårt samarbete, säger Thomas Holm, vd för Svenska Handelsfastigheter.

Under våren 2024 öppnar Lager 157 en butik vid handelsplatsen Entré Båstad, som Svenska Handelsfastigheter förvärvade 2022.

- Tillsammans fortsätter vi bygga starka handelsplatser på befintliga orter samtidigt som vi adderar med ny butik i Båstad, en för oss spännande ort där vi ser stor potential för vårt varumärke. Glädjande är också att vi nu tillsammans med Svenska Handelsfastigheter uppdaterar samtliga hyresavtal med grön bilaga som linjerar med vårt långsiktiga hållbarhetsarbete, säger Stefan Palm, VD för Lager 157.

Lager 157:s övriga tio butiker hos Svenska Handelsfastigheter är lokaliserade i Kristianstad, Halmstad, Kalmar, Alingsås, Södertälje, Kungens Kurva söder om Stockholm, Valbo, Sundsvall, Umeå och Luleå. De nya hyresavtalen löper till och med den 31 december 2029. Hyresavtalet i Båstad löper på sju år.

- Det är glädjande att befästa vårt samarbete med ännu en Lager 157-butik. Vi tror att den kommer att bidra signifikant till handelsplatsens attraktionskraft, tillägger Thomas Holm.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.