Ett tillskott till city

29 augusti 2023

Det svenska modevarumärket Newhouse tar ett steg närmre sina kunder genom att flytta sin butik i Helsingborg city till Kullagatan. Den nya butiken förväntas öppna i slutet av september.

Newhouse har funnits i Helsingborg sedan 2006 och nu flyttar de från sin nuvarande lokal på Stortorget och öppnar en ny butik på Kullagatan 6. Antonia Buskas Häller, VD på Newhouse, är förväntansfull inför flytten.


- Vi har funnits i Helsingborg sen 2006 och det är en fantastisk stad där vi haft förmånen att lära känna många trogna kunder och turister genom åren. Det känns därför jätteroligt att vi nu flyttar till ny butikslokal i ett ännu mer centralt läge där förhoppningsvis ännu fler kvinnor ska hitta till oss. I samband med flytten kommer vi även uppdatera vår inredning till ett modernare uttryck och genom samarbetet med Brinova får vi topprenoverade lokaler. Vi hoppas att se så många som möjligt i samband med vår nyöppning den 28 september, säger Antonia Buskas Häller.


Anders Mattsson, fastighetschef på Brinova Fastigheter, som äger lokalen på Kullagatan, ser Newhouse som ett positivt tillskott till utbudet på gågatan.


- Vi är väldigt glada att Newhouse har valt att etablera sig hos oss och vi ser att det kommer bli ett bra tillskott till Kullagatan och till de butiker som finns där, säger Anders Mattsson.


Martin Klinteberg, etableringsansvarig på HBG City, är övertygad om att Kullagatan är ett perfekt läge för Newhouse.


- Vi jobbar konsekvent med att stärka utbudet på Sveriges äldsta gågata med fokus på stilsäkert och personligt. Detta har Brinova tagit fasta på i samband med etableringen av Newhouse. Klädkedjan har redan ett starkt varumärke och en stor kundbas i Helsingborg med omnejd. Med ökad visibilitet, och nya lokaler, så är jag övertygad om att de blir ett perfekt tillskott på Kullagatan, säger Martin Klinteberg.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.