Ett läge som talar för sig själv

27 februari 2018

Stena Line Onboard Service väljer att flytta från sitt lager och kontor i Jägersro och väljer istället ytor i Norra hamnen. Därmed kan alltså ett annat företag få chans att hyra de drygt 9 000 kvm på Galoppvägen 4. Och skulle ett företag behöva växa kan fastighetsägaren Corem bygga ut ytterligare 3 000 kvm.

Galoppvägen.jpg
Ledigt på Galoppvägen.

För de företag som inte är betjänta av att ligga nära hamnen är det här ett jättebra läge, menar Jesper Carlsöö, Marknads- och uthyrningschef Corem Property Group. 

- Detta är en traditionell, alldeles utmärkt lagerfastighet, med tillhörande kontor. Läget, mellan huvudleder och centrum, är perfekt för aktörer som behöver en omlastningscentral.


Dessutom kan vi bygga ut med 3 000 kvm.

Jesper Carlsöö

Utbyggnadsmöjligheter

Ytorna går att dela upp på flera hyresgäster och går att flytta in i precis som de är. Kontorsytorna är fullt utrustade, fördelade på två plan med konferensrum, matsal och bastu. Lagerytornas takhöjd är överlag cirka 4.70 meter, på vissa ställen 5.50 meter som högst.

- Dessutom kan vi bygga ut med 3 000 kvm om någon aktör spår att de ska växa. Och vi vet att det kan gå fort. 

Efterfrågan på lagerytor i Malmö har pendlat men just nu är det överraskande bra drag, konstaterar Jesper Carlsöö. 

- Vi vet dock att många som tittar på den här storleken på ytor också tittar på nybyggt. Men detta är ett läge som talar för sig själv, det handlar bara om rätt bolag och rätt tajming.

Många möjligheter

I området ligger flera lager- och kontorsfastigheter och här finns det goda möjligheter för företagande. Och med närheten till E6, E20 och E65 ligger både Malmö, resten av Sverige och kontinenten nära. Via E65 har fastigheten bra kommunikationer med centrum och de yttre och inre ringvägarna gör transport runt Malmö lättillgänglig. Malmö Flygplats, endast 15 minuter bort, och Kastrup i Köpenhamn, cirka 30 minuter bort, skapar goda möjligheter för kommunikationer ut i Europa och övriga världen. 

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.