Entré i Malmö fylls upp

17 januari 2023

Trianon har tecknat ett hyresavtal med Nabo Group AB, som kommer att hyra 625 kvm i fastigheten Uno 5 i Entré i Malmö, med inflyttning i januari 2024. Nabo är en av flera hyresgäster som bolaget tecknat avtal med de senaste åren i Entréfastigheterna.

trianon.jpg
Bild: Trianon

Nabo är en av Sveriges ledande boende- och fastighetsförvaltare med heltäckande lösningar inom ekonomisk och teknisk förvaltning samt juridik. Företaget har över 300 anställda och 9 kontor runt om i Sverige och kommer i januari 2024 att etablera sitt nya Malmökontor på Entré.

Trianon köpte Entré 2017 och har sedan dess genom ett målinriktat uthyrningsarbete tecknat flera avtal med aktörer inom samhällsservice, kontor närhandel, restauranger och upplevelser. Som tidigare pressmeddelats har Trianon under 2021 och 2022 tecknat avtal bland annat med Malmö stads gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltning, Statens Servicecenter, Oranos Clinic Plastikkirurgi, Evidia Röntgen samt ytterligare hyresgäster med fokus på närhandel och samhällsservice.


- Entrés läge och närheten till goda kommunikationer gör att fler och fler aktörer inom samhällsservice, kontor, närhandel, restauranger och upplevelser väljer att etablera sin verksamhet här, vilket är helt i enlighet med vår strategi, säger Olof Andersson, VD på Trianon.

- Med vårt nya kontor tar Nabo nästa steg i att skapa framtidens boende- och fastighetsförvaltning i Malmö. Tillsammans med Trianon kan vi på Malmö Entré skapa nästa generations kontor för våra medarbetare och på ett utmärkt strategiskt läge där det är lätt att nå våra kunder i Malmö och vidare ut i Skåne, säger Fredrik Fexe, VD på Nabo.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.