ENERCON väljer Castellum

3 september 2019

Castellum hyr ut 2 800 kvm till vindkraftsbolaget ENERCON som i början av 2020 flyttar sitt nordiska huvudkontor till Jägershillgatan 18 i Malmö. Just nu återstår 3 500 kvm att hyra.

Castellum.jpg
ENERCON hyr 2 800 kvm på Jägershillgatan 18. 3 500 kvm finns fortfarande lediga.

ENERCON är en av världens ledande tillverkare av vindkraftverk. Företaget har produktionsanläggningar på tre kontinenter och marknadsrepresentation i 46 länder. ENERCON är ett familjeägt företag med huvudkontor i Aurich i Tyskland. Genom flytten till Castellums lokaler på Jägershillgatan, slår de ihop sina två Malmö-kontor ENERCON GmbH och ENERCON Energy Converter.

- I vår strävan att minimera energiåtgång och miljöpåverkan kommer vi att bygga ett toppmodernt kontor enligt gällande miljöcertifieringar, säger John Månsson, VD för ENERCON Energy Converter AB. Vi ser fram emot ett långt och bra samarbete med Castellum.

Castellum är glada att kunna erbjuda ENERCON lokaler som anpassas till deras verksamhet.

- Det är fantastiskt glädjande att kunna välkomna ENERCON till nyrenoverade lokaler som uppfyller deras önskemål och behov. Vi ser fram emot ett för båda parter långt och gott hyresförhållande, säger Christel Zaar, uthyrare hos Castellum Malmö.

Ett 10-årigt avtal har tecknats och inflyttning sker i början av 2020. Relier har medverkat vid förmedlingen av lokalen.

Fortfarande finns det 3 500 kvm ledigt i huset på Jägershillgatan 18.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.