En ny del av Kronprinsen

19 april 2023

Heimstaden har idag tecknat ett avtal med Bikemarket, specialister på återbruk av cyklar. Bikemarket flyttar in som ny kommersiell hyresgäst i Kronprinsens stadsdelscentra den 29/6 och blir ett välkommet tillskott till den unika cykelpassage som invigs till sommaren.

Återbruk ligger i tiden och Bikemarket är ett företag som tar hand om övergivna cyklar och reparerar, servar och säljer dem till lättöverkomliga priser. Företaget har som vision att skapa smartare och bättre cykelstäder samtidigt som man gör miljön en tjänst.

- I både planlösning och interiör syns det att nya Kronprinsen har ett cykel- och hållbarhetsfokus, och vi är nöjda med att kunna addera Bikemarket som vi tycker kompletterar utbudet väldigt väl, säger Thomas Persson, Head of Commercial Letting Heimstaden.

- Vi ser fram emot att vara en del av Kronprinsen och komma i kontakt med nya medvetna kunder. Läget och lokalerna är jättefina och med cykelvägar runt knuten, såväl utanför som in i fastigheten, hoppas vi vårt koncept faller väl ut, säger Alexandra Eriksson och Nicolas Valdes, ägare på Bikemarket.

Om Kronprinsen

Kronprinsens stadsdelscentra består av 15 000+ kvadratmeter kommersiell yta med modern planlösning. Här skapar Heimstaden rum för butiker och serviceverksamheter i symbios med restauranger runt en öppen köksmiljö med plats för sociala ytor för malmöborna att mötas såväl inomhus som utomhus.

Läs mer här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.