De flyttar in i Centralhuset

11 oktober 2022

Bonnier Fastigheter tecknar hyresavtal med Rejlers AB i Centralhuset. Utvecklingen av Centralhuset innebär att Bonnier Fastigheter kan erbjuda Uppsalas företag kontorslokaler helt anpassade efter nya behov och arbetssätt, i bästa pendlarläge. Rejlers AB blir den första nya hyresgästen som väljer att flytta sin verksamhet till Centralhuset.

Bild: Bonnier Fastigheter
Bild: Bonnier Fastigheter

Centralhuset består av sju våningar, totalt 12 000 kvadratmeter, med storslagen utsikt över Uppsala. Den utvecklade ljusgården blir ny gemensam mötesplats för husets hyresgäster. Takterrassen anpassas för att nyttjas av alla Centralhusets hyresgäster.

- Fantastiskt roligt att Rejlers väljer att samla sin verksamhet i nya Centralhuset. Det är roligt att se ett stort intresse både från befintliga och nya hyresgäster, vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och hoppas att de kommer trivas, säger Lars Skoglund, Marknadsområdeschef på Bonnier Fastigheter.

- Centralhuset har ett mycket bra läge och blir en attraktiv arbetsplats både för våra befintliga medarbetare och för nya som söker sig till oss. Här kan vi forma ett modernt och välkomnande kontor, i linje med vår öppna och lärande företagskultur, säger Jenny Edfast, vd på Rejlers Sverige.

Rejlers flyttar in i Centralhuset 1 april 2023.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.